Uw kaart of telefoon kwijt? Bevries of sluit de kaart
Als u uw telefoon verliest of denkt dat iemand uw kaartgegevens kent, bevries dan direct de kaart.
Bevries de kaart
- Meld u aan bij Nebeus op elk apparaat.
- Open Kaarten en tik op de knop Meer (drie puntjes) onder de kaart.
- Tik op Bevriezen.
Niemand kan betalen met een bevroren kaart. Ontdooi de kaart op dezelfde manier wanneer u er klaar voor bent; verder verandert er niets.
Sluit de kaart
Als iemand uw kaartgegevens mogelijk heeft gezien, sluit dan de kaart en open een nieuwe: Meer, vervolgens Kaart beëindigen.
- De kaart werkt direct niet meer: betalingen en abonnementen worden geweigerd.
- Een gesloten kaart kan niet worden heropend. Deze blijft 30 dagen in Kaarten met de geschiedenis, daarna wordt deze verwijderd.
- Uw rekeningen en het geld daarop worden niet beïnvloed.
Kaart geblokkeerd door Nebeus
Als we verdachte activiteiten opmerken, kunnen we de kaart blokkeren om u te beschermen. De kaart toont dan Kaart geblokkeerd. Neem contact op met de ondersteuning via de chat en wij helpen u.
Was this article helpful?
Tell us. We use it to improve the docs.